Найкращі художні книги англійською для початківців

3 рок. тому
|
Категорія
Найкращі художні книги англійською для початківців - Vivat

Оскільки найкращий спосіб запам’ятати вокабуляр - читати книги на іноземних мовах , тож під час навчання англійської зверніть увагу на нашу добірку. Вона містить тексти, легкі для сприйняття початківцями, які враховують їхній рівень.

Читаємо казки англійською мовою

 Почати можна з розповідей для дітей. Вони допомагають “розкачатися”, їх рівень простий для усвідомлення, а слова не містять двозначностей. У цій книжці якраз давно знайомі казки, серед яких “Красуня і Чудовисько”, “Гидке каченя” і “Покагонтас”. До кожної з історій тут відразу подано словничок з нових слів, тож не доведеться щоразу гуглити їх значення.

Кресало / The Tinderbox

Тим, кому до вподоби не лише англійський текст, а й чудове оформлення, радимо відому історію Ганса Християна Андерсена “Кресало” саме у такому виданні. Ця схожа в сюжеті на історію про Аладдіна казка походить з давніх скандинавських оповідок. Одному солдату якось дісталося магічне кресало, яке виконує бажання, і з його допомогою він зміг причарувати справжню принцесу. Такі видання - ідеальні книги англійською мовою для початківців. Їх суть проста, а ось лексика доволі непересічна, через що читач легко зможе перейти на середній рівень знань.

Снігова Королева / The Snow Queen

Це чергове творіння Андерсена було надруковане ще в 1844 році, але й досі лишається актуальним, виховавши кілька поколінь. Кай, Герда, серце з уламків льоду - прийшов час дізнатися, як ця казка звучить англійською.

Пригоди Тома Сойєра

Ця книжка Марка Твейна подарувала світовій літературі яскравий приклад хитрого героя-бешкетника. Пам’ятаєте, як Том обманув інших дітей, змусивши їх повірити, що фарбувати паркан - це дуже цікаво? Що ж, цьому епізоду вже 150 років, і почитати його в оригіналі не завадить.

A Christmas Carol In Prose, Being a Ghost Story of Christmas

Можливо, твори Дікенса - не найбільш прості книги англійською, однак для тих, хто вже вийшов на рівень Pre-Elementary, вони вже будуть зрозумілими. Різдвяна подорож Скруджа минулим, теперішнім і майбутнім - моральна притча про добро і справжнє значення свят. Написана з думкою про людей історія гідна бути перечитаною не лише в рамках шкільної програми.

Death on the Nile

Скорочена й адаптована під рівень В1 версія роману Агати Крісті зі східного циклу про Еркюля Пуаро. У такому форматі художні книги для вивчення англійської найкраще сприймаються читачем-новачком. Події твору проходять від Лондона до Верхнього Єгипту, на закритому пароплаві та у давніх храмах. А кінцівка, як часто буває в старих детективах, непередбачувана.

Pollyanna

Оптимізм цієї героїні дав назву психологічному феномену.про надмірну радість. Коли роман вийшов на початку ХІХ століття, він зробив авторку Елеонор Портер миттєво популярною - і прихильники зажадали продовження пригод.

Mowgli

Про хлопчика, який виріс серед диких джунглів, в цьому виданні можна прочитати в англійському та російському варіантах, що дуже зручно, коли поки важко самостійно читати довгі тексти без супроводу й підтримки.

The Life and Strange Surprising Adventures of Robinson Crusoe

Ну і завершує цей список вигаданий щоденник британського моряка, який пережив аварію корабля на безлюдному острові та зміг прожити там 28 років. Обережно: багато морської лексики й малознайомих описів природи, тож читати доведеться зі словником під боком.

Підписуйтесь на бонуси, знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife