Книги для розвитку мовлення

5 рок. тому
|
Категорія
Книги для розвитку мовлення - Vivat

Зазубрювати правила іноземної або рідної мови – не дуже складна справа. Але опанувати її, засвоїти та зрештою не забути нове – дійсно важко. З п’ятьма книжками для розвитку мовлення ви навчитесь не тільки правильно говорити й розуміти граматику / лексику, а й застосовувати набуті знання й навички швидше, ніж зазвичай. Саме для всіх, хто прагне опанувати будь-яку мову – ці 5 книжок для розвитку мовлення стануть у пригоді


Віталій Зубков «Lingva Incognita. Заговори іноземною мовою за 4 тижні»
Найкраща книжка для вивчення мови незалежно від віку, статі та сфери діяльності

Ця книжка – ключ до засвоєння будь-якої мови світу. Наведені комплексні методики допоможуть подолати психологічні бар’єри,  організувати час навчання, опанувати різноманітні підходи і методи, а також заощадити час та кошти. Унікальна методологія Віталія Зубкова допоможе вільно спілкуватися з носіями мови, скласти іспити, пройти співбесіду.


Люсі Ґутьєррес «Англійська для дорослих. English is not easy»
Уроки 18+, які в першу чергу запам'ятовуються візуально

Якщо ви хочете нарешті зрозуміти й усвідомити англійську, але з підручниками і нудними правилами з’їжаєте з глузду – тоді ця книжка саме для вас. 
English Is Not Easy – не суворий підручник з банальними текстами або ілюстраціями, а більше ніж 300 сторінок  грайливого навчання англійської. Ця книжка пульсує чорними, білими і червоними кольорами, дивує різнобарв’ям сленгових слів та чіпляє увагу непристойним гумором. Гортаючи сторінки ви будете дивуватись, сміятись, б а навіть протестувати твердженням авторки. Та саме завдяки цьому надскладне вивчення мови перетвориться на справжнє задоволення. English Is Not Easy — це свіжий погляд на вивчення англійської для початківців, знавців і навіть носіїв мови.


Бенні Льюїс «Вільно за три місяці: як заговорити будь-якою мовою незалежно від віку та місцезнаходження
Зорієнтує всіх, хто лише починає вивчати іноземні мови

Бенні Льюїс, відомий поліглот, блогер, мандрівник, дає  практичні поради щодо вивчення різних мов. У книжці наведено найефективніші методики і способи запам'ятовування нових слів, нові мовні техніки, а також  дієві підказки і списки корисних безкоштовних інтернет-ресурсів. За допомогою цієї книжки читачі будь-якого віку і досвіду легко і швидко опанують будь-яку мову.


Ольга Уліщенко «Мова чудова»
Допоможе позбутися мовних помилок та покращити словниковий запас

Оволодійте всіма тонкощами української мови з цією книжкою. Ця книжка допоможе користуватися питомими словами  й висловами, а не вдаватися до суржику або до кальки. В цій невеличкій книжці ціле розмаїття мовних засобів: фразеологізми, багатство синонімів, прикметникових та прислівникових епітетів й ґрунтовний словник. Ви дізнаєтесь про складні випадки вживання деяких слів, навчитесь не припускатися багатьох мовних помилок та зможете вільно й грамотно використовувати її як в усному, так і в письмовому мовленні. 


Українсько-англійський розмовник
З новим розмовником – до нових вражень!

У розмовнику вміщено найпопулярніші теми для розмови й для орієнтування в незнайомому місці, найпотрібніші слова, фрази, діалоги на будь-який випадок. До всіх слів і фраз наведено переклад іноземною мовою, а також фонетичну транскрипцію, де іноземні звуки приблизно передано українськими літерами (транслітерацію), позначено наголоси. Додано також корисні поради щодо повсякденного спілкування за кордоном, які неодмінно стануть у пригоді під час мандрівки.

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife