Книга на подарунок — як обрати?

4 рок. тому
|
Категорія
Книга на подарунок — як обрати? - Vivat

Якщо в метушні робочих буднів ви раптово подивились на календар, та зрозуміли, що час обирати подарунки рідним та друзям майже минув,- не панікуйте! Завжди можна купити чи замовити в якості презенту книжку (вона ж найкращий подарунок!), а підібрати таку, що буде до смаку близькій людині, ми допоможемо.

Спершу, давайте визначимось із адресатом – кому даритимемо?

Коханому/коханій

Можна обрати романтичну історію про любов чи практичну книжку про психологію стосунків (це ще й корисно – простіше знаходитимете спільну мову в подальшому). Кілька варіантів:

«Солодкі чари забуття» Крістін Гармел. В цій книжці майбутнє та минуле схрещується, утворюючи красивий романтичний візерунок. Молода дівчина дізнається історію своєї сім’ї, своєї бабусі, яка пережила і голокост, і жахи війни. І саме з того моменту, коли юна Гоуп поринає у таємниці минулого, її теперішнє життя раптово змінюється. І, здається, назавжди…

«Завірюха» Анастасія Нікуліна. Фентезійний роман талановитої української письменниці про кохання, що долає будь-які перешкоди. А ще про Світло, Темряву та їх вічну боротьбу.

«Складні розмови: як обговорювати те, що хвилює найбільше» Дуґлас Стоун, Брюс Петтон, Шейла Гін. Книжка, до речі, допоможе налагодити стосунки не тільки в парі, а й на роботі, із друзями та батьками. Вона написана за «Гарвардським методом», прихильниками якого залишаються найавторитетніші психологи світу.

Батькам

Люди середнього та старшого віку часто віддають перевагу класичним літературним творам, історичним збіркам, біографіям, мемуарам та книжкам практичного спрямування. Можна зробити вибір на користь яскравих та якісних подарункових видань.

«Фактор Черчилля. Як одна людина змінила історію» Боріс Джонсон. Історія життя колишнього прем’єр-міністра Великобританії, написана чинним прем’єр-міністром Великобританії. Цікавий як з історичної, так і з життєвої точки зору текст, якісне видання, - книжка стане чудовим подарунком для прихильників інтелектуальної літератури.

«101 таємниця масонів» Барб Карґ, Джон К. Янґ. Таємнича культура, символіка, обряди та ритуали масонів, їх діяльність у нацистській Німеччині та стосунки із католицькою церквою, і, звісно ж, їх таємна глобальна змова, - все це та багато цікавого для людини будь-якого віку на сторінках книжки.

«Готуємо смачно. Колекція вдалих рецептів». Ідеальний подарунок для жінки або чоловіка – любителя кулінарії. Збірка рецептів відповість на запитання «що приготувати на вечерю?» та «чим смачненьким поласувати у свята?». Ілюстроване видання із покроковими інструкціями приготування простих і складних страв.  

Дітям

Обираючи книжку для дитини варто брати до уваги не тільки її вік, але й інтереси. Обрали для вас кілька майже універсальних книжок, які можна подарувати не тільки своєму сину або донечці, але й дітям родичів і друзів, чиї вподобання ви знаєте не так добре.

«500 перших слів. Вивчаємо кольори. Розвиваємо увагу» Марія Жученко. Хороша книжка для найменших. Познайомить зі світом тварин та рослин, допоможе розвинути мовлення та уяву. Видання насичене яскравими ілюстраціями, тож увага малечі буде прикута до сторінок.

«Аліса в Задзеркаллі»Люіс Керрол. Класика світової дитячої літератури, улюблена казка дівчат та хлопців з усього світу. Обираючи книжку, зверніть увагу на серію Vivat (в неї входить також «Аліса в Дивокраї»): якісні обкладинки, яскраві ілюстрації – такі видання ідеально виглядатимуть під новорічною ялинкою.

«Снігова королева» Ганс Християн Андерсен. Ще один твір з колекції світової класики. Ідеальна «зимова» історія про любов та милосердя, які здатні подолати будь-яке зло та розтопити навіть крижане серце.

Друзям

Для подруги чи друга обирайте книжку, відштовхуючись від інтересів людини, її хобі та життєвих цілей.

«Історія мистецтва» Стівен Фартінг. Подарункове видання із яскравими ілюстраціями стане ідеальним презентом для людини творчої, близької до світу мистецтва. Або просто для хлопця чи дівчини, чоловіка або жінки із широким світоглядом та прагненням дізнатись якомога більше про світ довкола.

«Вино» Джеффорд Ендрю. Хто не любить поласувати смачною стравою та запити її насиченим червоним, легеньким білим або рожевим вином? Таких небагато. А от справжніх поціновувачів, які вирізняють відтінки смаку та аромату у благородному напої менше. Стати гурманом нескладно – достатньо вивчити «курс» Ендрю Джеффорда. Практично універсальне подарункове видання.

«Емоційний інтелект» Деніел Ґоулман.Ні, такою книжкою ви не натякнете, що у людини проблеми із самоконтролем. Бо насправді емоційним інтелектом володіють обрані – люди, які добре розуміють власну фізіологію, знають, як працює їх мозок та все тіло. Книжка, визнана світовим бестселером, допоможе в цьому розібратись, а разом із тим посприяє покращенню стосунків із сім’єю, друзями, колегами та партнерами.

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife