Найкращі мотиваційні книги для жінок

2 рок. тому
|
Категорія
Найкращі мотиваційні книги для жінок - Vivat
Жінка зіштовхується з безліччю упереджень та стереотипів. Часто це стає на заваді розвиткові й рухові вперед. Утім, кожна представниця чарівної статі має ще й сильну сторону, що дає змогу витримати всі випробування та гармонійно поєднувати всі царини життя: будувати кар'єру, родину і знайти себе.
Життя неможливе без поразок і невдач. Важливо навчитися ставитись до них як до досвіду, такого важливого на шляху досягнення мети. І тут стане в пригоді мотиваційна книга для жінки: на прикладі із життя інших успішних жінок вона покаже, як треба боротися із проблемами й не зупинятися. Видавництво «Віват» зібрало найкращі мотиваційні книги для жінок. До нашого переліку увійшли і художні, і психологічні видання, які допоможуть вам подивитися на себе по-новому, надихнуть на турботу про себе й подарують потужний заряд мотивації.

«Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху», Мей Маск

Складно недооцінювати те, що дає нам книга, мотивація для жінок — це те, що часто можна зустріти на сторінках художніх чи non-fiction видань. Розпочинає наш перелік наснажлива історія життя Мей Маск. Так-так, це мама Ілона Маска — всесвітньо відомого винахідника, інвестора та мільярдера. Щоправда, тут авторка ділиться не лише секретами виховання, а головно правилами життя, які допомогли їй досягнути успіху.

Навіть сьогодні, коли їй уже за сімдесят, Мей Маск залишається затребуваною й популярною супермоделлю. І це попри досить складне життя та велику кількість перешкод, які жінці довелося подолати для того, щоб стати тією, ким вона стала. Залишитися одинокою матір'ю у тридцятирічному віці після розлучення, втратити роботу, жити в бідності і при цьому завжди прагнути до ліпшого — для цього потрібна неабияка мужність та сила волі.

У своїй біографії Мей Маск розповідає, як важливо не опускати рук, боротися з упередженнями та стереотипами й завжди мати чіткий план, щоб рухатися в конкретному напрямку. Тож, якщо ви шукаєте жіночі книги про мотивацію, це видання дуже доречне саме для вас. У ньому ви знайдете порадити про те, як жити, поєднуючи сім'ю та роботу, і при цьому не втратити саму себе в усій цій метушні.

«Маленькі жінки», Луїза Мей Олкотт

Мотиваційна література для жінок може бути й художньою. До нашого переліку потрапила книжка «Маленькі жінки», яка вже встигла стати класикою американської літератури. Роман уперше був опублікований у 60-х роках XIX століття. У центрі сюжету — життя чотирьох сестер, неймовірно схожих одна на одну, і водночас разюче різних. Живуть сестри разом зі своєю матір'ю в Массачусетсі. Їхній родині важко давати раду з бідністю, воєнними злигоднями й тимчасовою відсутністю батька, який бере участь у Громадянській війні.

Утім, у цій книжці немає місця війні, вона радше про мир і дружбу, любов і відповідальність, чесноти і справедливість. Ви познайомитеся не лише з цікавими юними жінками та їхніми друзями. Разом із героїнями ви переживете перше кохання і зраду, сестринство і розсвареність, хвороби і трагічні моменти.

«Маленькі жінки» — потужна мотивація любити і творити добро. Вона викликає приємні емоції, попри деякі сумні моменти в сюжеті.

А ще роман був неодноразово екранізований. До слова, найновіший фільм вийшов на екрани у 2019 році.

«Курячий бульйон для душі. Я вирішила — я зможу! 101 історія про жінок, для яких немає нічого неможливого», Емі Ньюмарк

Якщо ви шукаєте книги для жіночої мотивації, які не обов'язково читати одним махом, і віддаєте перевагу повільному розміреному читанню по кілька сторінок на день, обов'язково зверніть увагу на збірку історій «Курячий бульйон для душі». Тут зібрана 101 історію про жінок і для жінок. Усі вони різні, і це неабияк помітно на сторінках видання.

Ви знайдете розповіді про зраду, про те, як відпустити образи й почати жити заново. Хтось поринає в сумні спогади й заїдає стрес відерцем морозива. Хтось фарбує губи яскраво-червоною помадою і йде завойовувати світ. Хтось заводить кішку, хтось малює картини. Жінки — чарівні і сильні. Вони можуть дати раду будь-яким труднощам у житті, і вкотре довести, що стереотип про слабку стать вже давно відійшли в минуле.

При цьому всі героїні зберігають непідробну ніжність і крихкість, довіру до навколишнього світу та любов до себе.

Саме тому це видання увійшло до переліку «найкращі мотиваційні книги для жінок». Кожна зі 101 історії зачаровує своєю щирістю і теплотою, надихає багато про що замислитися, скерувати всі сили на любов до себе і знайти своє щастя. Разом з героїнями цієї книжки ви переконаєтеся, що життя часом буває складним і непередбачуваним. Але тільки від того, як ми реагуємо на всі події і як проживаємо їх, залежатиме наше щастя.

«Чемні дівчатка потрапляють у рай, погані — куди забажають», Уте Ергардт

Ми назвали цікаві й напрочуд різні за тональністю мотиваційні книги для жінок. Завершує наш перелік смілива й навіть дещо зухвала праця німецької письменниці та психологині, яка займається дослідженням психології жінок ось уже протягом кількох десятиліть. За цей час авторка встигла переконатися, що більшість стереотипів про жінок давно вичерпали себе й потребують негайного забуття. Вони радше псують життя, аніж поліпшують його.

Із самого дитинства дівчинку вчать, що вона має бути слухняною і доброю. Щоправда, згодом така послужливість може зробити ведмежу послугу у професійному та особистому житті. Віддаючи всю ініціативу чоловікам, часто жінка втрачає себе й потрапляє у залежні стосунки.

Ця книжка дає змогу усвідомити всі свої істинні бажання, збагнути, в якому напрямку слід рухатись і як побудувати кар'єру та досягти незалежності. Разом з нею ви відкриєте для себе цілісінький океан можливостей, який допоможе вам зберегти ніжність і легкість щодо світу й водночас досягти поставленої мети в освіті, кар'єрі та особистому житті.

Хочете відповісти на запитання: «що я відчуваю?», «де я хочу бути?», та «чим хочу займатися?». Це видання може стати тією відправною точкою, яка надихне вас змінити своє життя, набути сміливості і власного голосу.

Книги про мотивацію для жінок містять у собі безліч практичних порад про те, як будувати своє життя, попри упереджену суспільну думку, шукати власні цілі, жити відповідно до своїх цінностей та правил. Усі мотиваційні книги для дівчат, наведені в нашому переліку, ви можете придбати на сайті інтернет-магазину видавництва «Віват». Так, це не чарівна пігулка, яка відразу допоможе позбутися всіх комплексів і стати успішною. Утім, ці видання напевне дадуть відповіді на запитання, які вас цікавлять, а ще додадуть впевненості в собі та власних силах. А це вже перший крок на шляху досягнення мети.

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife